Schoonmaken

24-uurs specialist

De volgende diensten worden u aangeboden door Rayon24.

Specialistische reiniging

We hebben dagelijks te maken met diverse soorten specialistische reinigingswerkzaamheden. Hierdoor hebben we kennis en ervaring opgebouwd. We zijn van mening dat er voor iedere specifieke reinigingsbehoefte een oplossing bestaat, die Rayon24 u kan aanbieden. Om dit tot een succes te brengen werken we met de meest geavanceerde reinigingsapparatuur. 
Door vet, stof en nicotine vervuilde plafonds en wanden worden weer fris. Een door vuil aangetaste en met graffiti bespoten gevel krijgen we weer mooi schoon. Ook verzorgen wij de reiniging van  koeltechnische installaties en onderdelen (aircosystemen, verdampers, condensors en koeltorens).

Industriële reiniging

Elk industrieel bedrijf heeft haar eigen wensen en specifieke reinigingsbehoefte. Om hieraan te voldoen wordt er in overleg met u bepaald hoe de werkzaamheden ter uitvoering zullen worden gebracht.  Uiteraard geschiedt dit zonder de dagelijkse gang van zaken te verstoren.
Het industrieel reinigingspakket bestaat uit reinigen op hoogte, siloreiniging, schoonmaken van machines, installaties, opslagruimten en tankcleaning.

Glasbewassing

We leveren perfecte glasbewassing van normale ramen en kozijnen tot grootschalige glazen (objecten).

Reiniging luchtbehandelingssysteem

De temperatuur, vochtgehalte, kwaliteit en snelheid van de lucht die uit het luchtbehandelingssysteem komt is beslissend voor een goed binnenklimaat. De complete installatie wordt door ons gereinigd waardoor er een gezond en hygiënisch binnenklimaat wordt gerealiseerd.

Dieptereiniging sanitair

Op het gebied van sanitair is dagelijks onderhoud onvoldoende om de vervuiling (voedingsbodems voor bacteriën) op die plekken tegen te gaan. Dieptereiniging is essentieel om de gevolgen van deze vervuiling, namelijk stankoverlast, technische storingen en verstoppingen te voorkomen dan wel te bestrijden. Om optimale hygiëne te waarborgen worden alle onderdelen van de sanitaire installaties gereinigd, ontkalkt en gedesinfecteerd.

Dieptereiniging grootkeukens

Vanwege het intensieve gebruik van de apparatuur in de keuken van uw bedrijfsrestaurant is het essentieel dat deze apparatuur goed hygiënisch wordt onderhouden. Rayon24 is hier dé aangewezen specialist voor. Door middel van dieptereiniging kan Rayon24 dit bewerkstelligen. Tijdens een periodieke grondige reiniging wordt het apparatuur gedemonteerd, gereinigd en weer gemonteerd. Zo wordt opgehoopte vervuiling ook op moeilijk bereikbare plaatsen verwijderd.

Rayon24 verleent ook diensten met betrekking tot reguliere schoonmaak, advisering en calamiteiten.